Sommarkväll med Jon Henrik Fjällgren & vänner - Gävle Live
 

Sommarkväll med Jon Henrik Fjällgren & vänner

Gävle Live, söndag 8 augusti kl. 19:00

Upplev Jon Henrik LIVE!

I Sommarkväll med Jon Henrik & vänner möts olika musikgenrer som tillsammans med viktiga samtalsämnen garanterat skapar en unik afton. Varje afton har med två gästartister, en etablerad och en lokal talangfull artist med framtiden framför sig. Unika priser står på spel när musikproducenten och hitmakaren Tobias Lundgren genomför ett klurigt och familjevänligt musikquiz under kvällen. För er som inte kan närvara på plats finns möjlighet att uppleva allt direkt via sociala medier


Längd: ca 90 min. Pris: 295 kr + serviceavgift (under 18 år: 95 kr).


Jon Henrik Fjällgrens vänner!

Här nedan ser ni vilka som kommer vara med Jon Henrik på scen just denna kväll (kommer fyllas på efter hand...)

Jessica Falkman, programledare

Jessica var programledare ifjol i denna programserie vid Kilafors Herrgård. Med stor träffsäkerhet och trygghet får hon alla event att lyfta ytterligare en nivå. Jessica är lika skicklig i det nära samtalet som att moderera konferenser för hundratals personer. Förutom moderator & konferenciersuppdrag är hon huvudkommentator på Eurosport och refererar damallsvenskan i fotboll.


Tobias Lundgren, side-kick & musicquiz

Tobias är till vardags låtskrivare och producent. Under sin karriär har Tobias haft cirka 20 låtar med i melodifestivalen (vinst med Las Vegas, Martin Stenmarck) men även arbetat internationellt med Celine Dion, Sussane Boyle, Rascal Flats,m.fl. Han har själv en fantastisk röst och kommer ikväll testa era musikkunskaper i ett familjevänligt musicquiz.


Hemlig gäst nr 4

Denne artist och inspiratör som slog igenom 2015, på bara några månader blev han en folkkär figur på den svenska musikhimlen. Han har under de senaste åren belönats med ett flertal guldskivor. Han har även tävlat i Melodifestivalen som både artist & upphovsman.


Lokal artisttalang presenteras i Juli

I samtliga kvällar av Sommarkväll med Jon Henrik Fjällgren & vänner gästar en lokal talang. Denne presenteras här under juli månad.


Praktisk information!

Gävle Live har sin verksamhet på Gävletravet. Dessa kvällar sker utomhus i höjd med travbanans målgång. Det är gratis parkering. Vår kock Johan Näsman serverar något gott vid grillen om vädret tillåter från 17:30 då också portarna slås upp.

Det är numrerade platser som gäller, vi följer utvecklingen gällande restriktioner.

Adress: Gavlehovsvägen 14, Gävle

Arrangör: Medborgarskolan, Jon Henrik Fjällgren, Gävle Live

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att boka bord eller för frågor kring om vår verksamhet.

026-66 22 22 kontakt@soundsofemotions.com