SOUNDS OF EMOTIONS - EN KONSERTVECKA FÖR BÖRJE SALMING
 

Sounds of Emotions


Musik och berättande från hjärtat till förmån för ALS-forskningen!


Hylla livet och hedra dem som inte är med oss längre!

Sounds of Emotions är en varm och stämningsfull helkväll där några av Sveriges vackraste röster tar med besökarna på en musikalisk resa där ingen lämnas oberörd. En kväll i Börjes anda där man verkligen får känna, en kväll där man verkligen får njuta och en kväll där man verkligen får utrymme att luta sig tillbaka och inspireras av allt det fina runt omkring oss och hylla de som inte är med oss längre. Under kvällen kommer musiken blandas med oförglömliga filmklipp från Börjes karriär.

Artister med unika röster och personlighet

Samtliga artister som är med och möjliggör Sounds of Emotions har en unik gåva, både genom deras musik och personlighet, att sätta människor i kontakt med deras egna känslor och beröra på många plan och sammanhang genom livets många skeenden.Musiken och berättandet

Det finns mycket speciellt med Sounds of Emotions-konceptet. Mixen av artister där flera musikstilar möts i en härlig mix och där det blandas mellan artisternas egna låtar till internationella hits och duetter som passar in under temat Sounds of Emotions. Detta tillsammans med Jens Linds respektfulla och varma röst där han berättar och visar filmer om en ikon som Börje Salming möjliggör en oförglömlig afton och ett starkt minne för livet.

Musik som helande kraft

Tanken med musiken i Sounds of Emotions är att den ska vara stärkande, inspirerande, berörande och skapa en rejäl portion av välbefinnande. Men också det alla som var på Game for Börje i Gävle upplevde att musik ihop med känslor verkligen stärker band och för människor samman och som i sin tur skapar en varmare och tryggare värld.En vecka för Börje

När Börje fick veta att han drabbats av ALS var han fast besluten att finna lösningen så att ingen ska behöva lida av denna hemska sjukdom i en framtid. Med en hel vecka med konserter i hockeyarenor och en massa andra initiativ och insamlingar skapas förutsättningar för forskare att lyckas knäcka koden. Var med du också så skapar vi tillsammans att Börjes önskan och vilja uppfylls!

En otroligt viktig vecka för ALS-forskningen!


- Vi är mycket stolta att några av Sveriges starkaste artister går samman och skapar en sådan fantastisk helkväll. Alla som såg när Börjes vepa hissades upp tror jag också förstår vilken otrolig och känslosam helkväll detta kommer bli. Börje ville verkligen lösa gåtan med ALS – och denna konsertvecka kommer skapa massor av ringar på vattnet och vara en liten pusselbit på resan dit.

Karin Karlström /Grundare Börje Salmings ALS-Stiftelse