Gävle Live - Högklassig travsport i kombination med god mat!
 

Trav 29/7 med V5 & V4!

Vi öppnar restaurangen kl 16:00 och första start är 17:45. Boka bord och förhandsbeställ er mat här nedan. Under kvällen körs bland annat Damklubbens Guldlopp med två försök och en final!


Kvällens meny

Bordsbokning och förhandsbeställning behöver göras innan ankomst. Detta kan göras via denna länk eller genom att ringa eller maila oss.


Pris: fr. 175 kr


Jessica Falkman, kvällens värd i restaurangen

Jessica Falkman är restaurangens alldeles egna konferencier som kommer bjuda på både det ena som det andra under travevenemangen. Hon är själv uppväxt med trav då hennes pappa var champion på Kalmartravet. Jessica har lång erfarenhet av konferencier och moderatorsuppdrag, hon är till vardags också kommentator på Eurosport och för damallsvenskan i fotboll.

Fem frågor till Johan Näsman

Varför ville du bli kock?

Jag ville bli kock redan när jag var liten, jag tyckte om att vara i köket och mixtra med olika råvaror och kryddor. När det blev dags för yrkesval var kock/matlagning det självklara valet, och så blev det.

Vilken sorts mat tycker du om att laga och varför?

Det är alltid roligt att göra sitt yttersta för att gästen ska få en härlig matupplevelse, vilt är en råvara jag gärna använder i köket, då det är roligt att komponera rätter som man kanske inte tillagar så mycket själv hemma i vardagen. Husmanskost på det gamla hederliga viset är också något jag tycker om att laga, men det är ändå Á la carte som är det bästa.

Vad inspirerar dig i ditt yrke?

Att man blir utmanad varje dag och får lära sig något nytt, man blir aldrig fullärd! Jag har en nyfikenhet på nya smaker och komponeringar, man får nya idéer som man vill testa.

Var är du mest stolt över i ditt arbete som kock?

Att få leverera mat som gästerna uppskattar!

Vad vill du att gästerna ska känna efter dom ätit hos er?

Jag vill att gästerna ska uppfatta min mat som vällagad, smakrik och speciell. Gästen ska känna (mätt och belåten) en glädje över maten samt vara nöjd över helheten.


Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att boka bord eller för frågor kring om vår verksamhet.

026-66 22 22 kontakt@soundsofemotions.com